Usluge

Ako ste deo turističke ili hotelijerske industrije i vašem proizvodu ili usluzi je potrebno brendiranje, marketing, PR, odnosi sa medijima ili strategije predstavljanja ili komunikacije na internetu kako biste se izdvojili od konkurencije, javite se.

Možemo sarađivati u različitim oblastima:

Digital PR

Digital PR aktivnostima usmereni smo na onlajn medije kao što su velike onlajn publikacije, blogovi, podkasti, YouTube kanali i, u izvesnoj meri, društveni mediji, kako bi poboljšali reputaciju vašeg brenda i povećali njegovu vidljivost među ciljnom publikom.

SEO

Radimo na optimizaciji sadržaja za Google pretragu sa ciljem poboljšanja prisustva vašeg brenda na internetu kako biste bili dostupni svom ciljnom tržištu u bilo koje vreme.

Kreiranje sadržaja

Kreiramo tekstualni i vizuelni sadržaj za sajtove, blogove, mejlove, e-brošure, magazine, društvene mreže…

Društvene mreže

Izrađujemo strategije za društvene mreže, kreiramo sadržaja, vodimo društvene mreže i sprovodimo sve marketinške aktivnosti.

E-mail marketing

Izrađujemo i pripremamo za slanje različite vrste mejlova u cilju promocije brenda. 

Dizajn

Kreiramo vizuelni identitet (logotip, izbor boja) i radimo dizajn onlajn promotivnog materijala.

Izrada web sajtova

Izrađujemo savremene i efektne web prezentacije za destinacije, hotele, događaje…

PR događaja

Agencija Travel target je izdavač najčitanijeg elektronskog medija specijalizovanog za predstavljanje i promociju turističkih događaja – eventsinserbia.com u kojem možete predstaviti svoj događaj. 

Želite da budete vidljiviji onlajn?