Kontaktirajte nas

+381 64 9492916

info@traveltarget.rs

Beograd, Srbija

Najčešće postavljena pitanja

Digitalni PR je skoro potpuno isti kao i tradicionalni odnosi s javnošću. Razlika je u tome što se digitalni PR više fokusira na izgradnju prisustva vašeg poslovanja na mreži.

Koristi alate kao što su društveni mediji, blogovi, povratni linkovi i SEO (optimizacija pretraživača) da poboljša vašu vidljivost onlajn. Ne koristi štampane medije i retko se povezuje sa TV ili radio kanalima.

Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju. Zajedno ćemo unaprediti vaše poslovanje, odabirom paketa usluga po vašoj meri.

Bez obzira na to u kojoj oblasti vam je potrebna pomoć (digital PR, društvene mreže, SEO, email marketing) zajedno prolazimo kroz jednu od ili kroz sve četiri ključne oblasti:

  • Strategija (uspeh uvek počinje jasnom strategijom)
  • Priča (ono što vaš proizvod ili uslugu čini jedinstvenim)
  • Implementacija (izvršenje planova u praksi)
  • Merenje (samo ono što se meri može i da se unapredi)

Da, agencija Travel target je registrovano pravno lice za obavljanje delatnosti. Sa svim klijentima, kada se dogovorimo i preciziramo uslove saradnje, potpisujemo ugovor koji obe strane obavezuje da ispune dogovor i zacrtani cilj. 

Naše cene su prilagođene domaćem tržištu i oslikavaju naše dugogodišnje znanje i iskustvo. Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju.