Projekti

Elektronski medij eventsinserbia.com

Events in Serbia (eventsinserbia.com) je prvi registrovani online medij koji se bavi predstavljanjem i promocijom događaja koji se održavaju u našoj zemlji, kao i temama iz oblasti turizma i kulture.

Od osnivanja do danas, portal je medijska podrška najvećim festivalima, konferencijama i sajmovima u Srbiji.
Tačne i pravovremene informacije o zanimljivim dešavanjima u Srbiji, sada mogu da stignu do svakoga, na najlakši i najbrži način, na klik.

Najposećeniji segment na sajtu je kalendar događaja, koji svakodnevno popunjavamo i ažuriramo.

Ove godine, sajt eventsinserbia.com je nominovan za PC Press nagradu publike.

Nušićijada - drugačije vreme zahteva drugačiju komunikaciju

U želji da priču o najpoznatijem komediografu Srbije, Branislavu Nušiću, predstavimo novim generacijama, u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Ivanjica, kreirali smo brendirane Giphy stikere za festival Nušićijada.

U pitanju su transparentne (providne) sličice koje se pojavljuju u rezultatima pretrage u Instagram Story-jima i same pričaju neku priču. Pored toga dostupne su i u Instagram porukama, pa umesto tekstom možete na poruku odgovoriti slikom.

Ideja je bila da se na ovaj način festival približi mlađim generacijama kojima je bliska komunikacija putem Instagrama i stikera. Tako se, festival promoviše na neposredniji način, putem vizuelnog izražavanja koje je sve zastupljenije u današnjoj komunikaciji.

Izrađeni stikeri imaju realnu upotrebu, jasno pomovišu festival i njegove vrednosti i pozivaju na posetu festivalu. Tema stikera su slogani Nušićijade i delovi citata iz Nušićevih dela: „Sumnjivo lice“, „Gospođa ministarka“ i „Svet„, koji i su i danas, posle toliko godina, aktuelni i zanimljivi.

Do stikera se može doći jednostavno, tako što se u GIF pretrazi ukuca „nusicijada“ ili „ivanjica“.